O nama

Vaš pouzdani partner sa dugogodišnjim iskustvom, pružajući vrhunske usluge knjigovodstva, poreskog i finansijskog savjetovanja, kako biste ostvarili finansijski uspjeh i ostavili trag u poslovnom svijetu.

Nedal, osnovan 1996. godine u Sarajevu, ima za cilj pružanje vrhunskih usluga knjigovodstva, poreskog i finansijskog savjetovanja. Sa dugogodišnjim iskustvom, stekli smo reputaciju ozbiljnog partnera na kojeg se klijenti u potpunosti mogu osloniti. Našu uspješnost dodatno potvrđuju zlatne nagrade u bonitetnoj kategoriji.

Ponosimo se time što nam mnoge domaće i strane kompanije, kao i predstavništva, ukazuju povjerenje, što svjedoči o našoj referentnoj listi. Naša stručnost i posvećenost kvalitetu pružaju nam mogućnost da prilagodimo naše usluge individualnim potrebama svakog klijenta.

Naš pristup

U Nedalu, naša tradicija se ogleda u individualnom pristupu svakom klijentu, gdje je u fokusu  vrhunska usluga i iskustvu tima od preko 20 godina. Verujemo da se uspjeh postiže kroz transparentnost, pouzdanu komunikaciju i dosljedne rezultate. Naš tim od 14 stručnjaka, prisutan od samih početaka,  vaša je sigurnost u svijetu finansija.

Naša Predanost Vašem Uspjehu

Nedal olakšava osnovnu djelatnost preuzimajući računovodstvo, poreze i administraciju. Pružamo podršku u finansijama, obračunu plata i stručnim izazovima.

 

 

Partnerstvo za ostvarenje finansijskih ciljeva

Uspješno vođenje vašeg poslovanja – kroz naše kvalitetne računovodstvene usluge, pružamo vam tačne i pouzdane finansijske informacije, identifikujemo propuste i predlažemo najadekvatnija rješenja za unapređenje vašeg poslovanja, čuvajući vaša leđa i omogućavajući vam da ostvarite puni potencijal

Registracija poreznog punomoćnika kod UIO

Prema Zakonu o PDV-u i propisima koje je uspostavio Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje.

Porezno zastupanje

Zastupanje firmi koje nemaju uspostavljeno poslovanje na teritoriji BiH

Usluge

Vaše poslovne finansije u najboljim rukama – stručnost, pouzdanost i predanost