Usluge

Vaše poslovne finansije u najboljim rukama - stručnost, pouzdanost i predanost ostvarivanju finansijske izvrsnosti za vaše poslovanje.

Sa našim sveobuhvatnim pristupom i stručnošću, osiguravamo da se možete potpuno posvetiti ključnim aspektima vašeg poslovanja, dok mi preuzimamo sve složene finansijske detalje. Bez obzira na veličinu vaše kompanije ili specifične zahtjeve, možete se potpuno osloniti na našu stručnost i profesionalnost kako bismo vam pružili vrhunske usluge i olakšali vam put ka uspjehu.

Nedal vam nije samo pružatelj usluga; mi smo vaš partner za sveobuhvatno rješenje vaših finansijskih potreba. Kao dio našeg tima, dobićete ne samo stručne usluge, već i posvećenog savjetnika koji će vas voditi kroz složene finansijske izazove i pomagati vam da donosite informisane odluke. 

Bilo da se suočavate sa zakonskim obavezama, potrebom za optimizacijom troškova ili razvojem strategija za rast, mi smo tu da vam pomognemo. Sa Nedalom kao vašim partnerom, imate sve što je potrebno za ostvarivanje poslovnog uspjeha i postizanje vaših finansijskih ciljeva. 

Usluge koje ostvaruju finansijski uspjeh

Sa našim prilagođenim pristupom, dubokim razumijevanjem industrije i timom stručnjaka, obezbjeđujemo usluge koje vam omogućavaju da izgradite snažne temelje za finansijski rast i budete korak ispred.

Porezno zastupanje – porezni punomoćnik

Zastupanje firmi koje nemaju uspostavljeno poslovanje na teritoriji BiH

Reference

Pogledajte našu referentnu listu i uvjerite se u našu stručnost i pouzdanost

Registracija poreznog punomoćnika kod UIO

Prema Zakonu o PDV-u i propisima koje je uspostavio Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje.